Wat is Piggy?

Piggy is een loyaliteitsprogramma dat u in staat stelt met één kaart of één app zeer eenvoudig te sparen voor aantrekkelijke beloningen bij uw favoriete winkels. Dankzij Piggy bent u verlost van talloze spaar- en stempelkaarten en de daarmee gepaard gaande overvolle portemonnee.

Hoe word ik lid van Piggy?

Ontzettend eenvoudig. Bij alle aangesloten locaties van Piggy kun je een spaarkaart halen. Scan de spaarkaart op de iPad en registreer je éénmalig aan de hand van je e-mailadres. Dit hoef je daarna nooit meer te doen! Zodra je je hebt geregistreerd krijg je eenmalig een mailtje om je spaarkaart te activeren. Geen zin in een kaartje? Je kan natuurlijk ook op je telefoon onze Piggy-app downloaden en je daar registreren.

Waar kan ik Piggy-punten sparen?

Sparen is mogelijk bij alle winkels die bij Piggy zijn aangesloten. Alle winkels die zijn aangesloten bij Piggy zijn te vinden via de site en de app. Ze zijn als volgt te vinden:

Site:

  • Log in op www.piggy.nl
  • Klik op ‘winkels’, Rechts op het scherm. Als u al bent ingelogd, klik dan hier.
  • Daar vindt u een kaart van Google Maps, met daarop aangegeven alle locaties.

App:

Zodra u de app opent, komt u via het zoek icoontje bij winkels in de buurt. Daaronder vindt u suggesties die wij voor u hebben geselecteerd. Door op zoeken te drukken, kunt u gericht op zoek naar een bepaalde stad of winkel.